Gau Beltza / [egilea] Edurne Mitxeo - Mitxeo, Edurne (Edurne Mitxeo, 2020)
Edurne Mitxeo eta Kepa Etxebarriak egindako "Gau beltza: nor nahi duzu sentitu?" liburuaren haritik dator webgune hau (gaubeltza.com). Bertan, liburuaren inguruko erreferentziez gain, deskargatu daitezken jolasak (margotzekoak, hitz ezkutuak, hizki zopak, Lezoko 2019ko Gau Beltzaren gaineko bideoa, etab) aurkituko dituzu.