Zu / [ilustrazioak eta idazleak, Tupust! komikigileen kolektiboa] - Caballero, Maite; Lekuona Izagirre, Loinaz; Salcedo, Regina; Mosquera, Yolanda; Eguren Arruti, Irati; Larraioz, Mikel; F. G., Irati; Zaldibar, Ane; Usandizaga, Aintzane; Gartziandia, Maitane; Jimenez, Irati; Gurrutxaga, Maite; et al. (Tupust elkartea, 2021)
Tupust kolektiboa Euskal Herriko komikigintzan begirada feminista txertatzeko erreminta gisa jaio zen. Ilustratzaileentzat proiektu eta lan berriak martxan jartzeko sare lana ere egiten du kolektiboak. Antologiaren bigarren ale honetan Tupust euskal komikilarien kolektiboko kideek zu kontzeptuaren inguruan jarri dira lanean. Hortarako euskal herriko egile ezberdinak gonbidatu dituzten bertan parte hartzera.