Isadora Moon endredoak sortzen - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari, 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. "Ekarri zure maskota eskolara" egun berezia ere iritsi da eta Isadorak Pinky eraman nahi du, baina haren lehengusina Mirabellak badu beste ideia zoragarri bat... Zergatik ez eraman herensuge bat? Zerbait gaizki aterako den beldur?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon gets in Trouble
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura