Isadora Moon endredoak sortzen / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2021)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. "Ekarri zure maskota eskolara" egun berezia ere iritsi da eta Isadorak Pinky eraman nahi du, baina haren lehengusina Mirabellak badu beste ideia zoragarri bat... Zergatik ez eraman herensuge bat? Zerbait gaizki aterako den beldur?