Agrigentoko marinelak / iturria, Agirre Asteasukoaren "Eracusleac" liburutik hartua ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Agirre, Juan Bautista (1742-1823); Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2018)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...