Bikote progrea / iturria, "Egonean doazen geziak" (Joxerra Gartzia) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Garzia, Joxerra; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...