Maritxu / iturria, "Konpainia noblean" (Anjel Lertxundi) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Lertxundi, Anjel; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...