Eguraldia / iturria, "Aitaren batean" (Andoni Egaña) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioa, Pako Eizagirre - Egaña, Andoni; Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2007)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...