Zientzialari (Iñaki Antigüedad) : Euskal Herriko akuiferoen ura kalitate onekoa al da? - Antigüedad Auzmendi, Iñaki; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Euskal Herriko akuiferoen ura kalitate onekoa al da? Zelako eragina daukate lurrean burutzen ditugun jarduerek lurrazpiko uretan? Nolako ondorioak izango ditu klima aldaketak ur zikloan? Iñaki Antigüedad UPV/EHUko Hidrogeologia fakultateko katedradunarekin hitz egin dugu gai hauetaz 'Zientzialari' ataleko laugarren emanaldi honetan.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Ura; Akuiferoak; Hidrogeologia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak