Zientzialari (Unai Ugalde) : izaki bizidunen elkarren arteko komunikatzeko gaitasunaz - Ugalde, Unai; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Izaki bizidun ezberdinek elkarren artean komunikatzeko duten gaitasunaz hitz egiten denean, gutxitan aipatzen da landareak, mikroorganismoak eta baita zelulak ere tresna ezberdinetaz baliatzen direla elkarrekin eta haien inguruarekin komunikatzeko.Gai honetan aditua den ikerlari batekin izan gara. Gaur, 'Zientzialari' atalean, Unai Ugalde Biokimikako UPV/EHU irakaslea dugu gurekin.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Biokimika; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak