Sorginen zubia - Monedero, Sergio; San Vicente, Alex (Bilbo : Delirium, 2009)
Murgildu zaitez Maddi eta Jon gure protagonisten eskutik, pertsonaia miresgarri eta magikoz beteriko ipuin honetan. Izena duen oro existitzen delako... Abentura berri honetan Maddi eta Jon umeekin sorginen lurralde arriskutsua ezagutuko dugu. Direnik ez da sinetsi behar, ez direla ez da esan behar.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Sorginak; Euskal sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak