Sorginen zubia / [testua] Sergio Monedero ; ilustrazioak, Alex San Vicente - Monedero, Sergio (Maddi eta Jonen abenturak (Delirium), 2009)
Murgildu zaitez Maddi eta Jon gure protagonisten eskutik, pertsonaia miresgarri eta magikoz beteriko ipuin honetan. Izena duen oro existitzen delako... Abentura berri honetan Maddi eta Jon umeekin sorginen lurralde arriskutsua ezagutuko dugu. Direnik ez da sinetsi behar, ez direla ez da esan behar.