Poesia mailu eta fereka / Lucien Etxezaharreta - Etxezaharreta, Lucien (Zaldiarri, 2014)
Eako Poesia Egunak ekimena dela-eta, 2013ko uztailaren 21ean Lucien Etxezaharretak Ean irakurritako "Poesia mailu eta fereka" lana da hauxe, Zaldiarri bildumako 5. alea. Herrijeri Emon Arnasa kultur alkarteak antolatzen ditu poesia sorkuntzaren erakusleiho diren ekitaldi hauek..