Zientzialari (Asier Fullaondo) : ba al dakigu zer diren transgenikoak? - Fullaondo, Asier; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: transgenikoei buruz hamaika kontu esan dira. Baina ba al dakigu zer diren, non topa ditzakegun edo giza osasunerako zein ingurugiroarentzat arriskutsuak al diren?Elkarrizketa honetan, Asier Fullaondo UPV/EHUko Genetika irakasleak transgenikoei buruzko zalantzak argitu dizkigu.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Landare transgenikoak; Organismo transgenikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak