Zientzialari (Maite Insausti) : zertarako erabiltzen dira nanopartikulak, bereziki medikuntzaren arloan? - Insausti, Maite; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: zertarako erabiltzen dira nanopartikulak, bereziki medikuntzaren arloan? Eta zeintzuk dira nanoteknologia erabiltzearen abantailak esparru honetan? Maite Insausti UPV/EHUko Kimika ezorganikoko irakaslearekin egon gara gai hauei buruz gehiago jakiteko.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Nanoteknologia; Nanopartikulak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak