Zientzialari (Bittor Rodriguez) : dieta bat osoa, nahikoa, oraketua eta atsegina izan behar da / Kultura Zientifikoko Katedra (EHU) - Rodríguez Rivera, Bittor (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: dieta gure osasunaren parte garrantzitsua da. Etengabe jasotzen ditugu pisua galtzeko egokiak diren dietei buruzko mezuak, baina eraginkorrak al dira sarritan erabiltzen diren dietak? Nolakoa izan beharko litzateke dieta bat osasuntsua izateko? Kontu hauetaz hitz egin dugu Bittor Rodriguez UPV/EHUko irakasle eta 'Nutrizioa eta obesitatea' taldeko ikerlariarekin.