Zientzialari (Josu Jugo) : Industry 4.0 hurrengo industri iraultza izendatzeko jaio zen - Jugo, Josu; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: azkenaldi honetan dexente hitz egin da 'industry 4.0' kontzeptuaz. Josu Jugo UPV/EHUko Elektronika ingeniaritzako irakasleak gai honi buruzko zalantzak argitu dizkigu eta, besteak beste, gauzen internetak zertarako balio duen eta azken belaunaldiko makinen gaitasunak azaldu dizkigu.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Industria 4.0; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak