Zientzialari (Josu Jugo) : Industry 4.0 hurrengo industri iraultza izendatzeko jaio zen / Kultura Zientifikoko Katedra (EHU) - Jugo, Josu (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: azkenaldi honetan dexente hitz egin da 'industry 4.0' kontzeptuaz. Josu Jugo UPV/EHUko Elektronika ingeniaritzako irakasleak gai honi buruzko zalantzak argitu dizkigu eta, besteak beste, gauzen internetak zertarako balio duen eta azken belaunaldiko makinen gaitasunak azaldu dizkigu.