Pitxin eta Potxon : [barrukoa atera eta hor konpon!] / [testua] Xuberoa Salanueva ; [ilustrazioak] Aritz Irigoien - Salanueva Beldarrain, Xuberoa (Denonartean, 2021)
Zergatik gorde kanpora irten nahi duena? Lotsarik gabe, atera! Hiru aktore agertzen dira guztira: Pitxin eta Potxon protagonistak, eta Sudurfin auzokoa. Ez gaitezen engaina, ordea, zeren sinpletasun ezaugarri hauek eraginkortasunez josten baitute gidoi bihurria, botatzen diren eta botatzen ez diren puzkerren bidez. Hain zuzen, esaten ez den eta dedukzioz igarri behar dugun horri tiraka, lortuko dugu jakitea zer gertatzen ari den Potxon puzkertiarekin.