Irrimola : poza lantzeko album ilustratua / [testua eta irudiak, Maite Mutuberria ; diseinua, Juanma Aramendi] - Mutuberria, Maite (Kuku! emozio-programa (Ikaselkar), 2021)
Esku artean duzun Irrimola Kuku! emozio programaren barne dagoen POZA lantzeko album ilustratua da. Kuku! emozio programa, Haur Hezkuntzan oinarrizko emozioak lantzeko hezkuntza-programa da. Helburua da, ahozkotasuna oinarri izanda, norberaren emozioak ezagutzea, kudeatzea eta besteenak hobeto ulertzea. Oinarrizko 6 emozio lantzen ditu : poza, beldurra, haserrea, tristura, nazka eta sorpresa eta emozio hauen lanketarako baliabide ezberdinak eskeintzen ditu: Album ilustratuak, horma irudiak, jolasak eta emozio txartelak. Esku artean duzun hau da album horietako bat. Album ilustratuak eta ipuinak haurraren behar esanguratsuak asetzeko tresna indartsu bat dira. Emozionalki osasuntsu hazteko tresna dira, bizitzeko gatazkei aurre egiteko indar terapeutikoa. Pentsamenduaren garapenarekin batera kategoria intelektualak eraikitzen ditu haurrak, eta bidai luze honen adierazle nagusia hizkuntza da.