Putz egin eta ikusiko duzu / [testua] Karmele Jaio ; [marrazkiak] Mikel Casal - Jaio, Karmele (Kuku! emozio-programa (Ikaselkar), 2021)
Bi urtetik aurrerako haurrek euren emozioak ezagutzeko, erregulatzeko eta besteenak hobeto ulertzeko sortutako bilduma da Kuku!. Bilduman, helburu bera duten hainbat elementu daude, besteak beste, album ilustratuak, horma-irudiak edota emozioak lantzeko jokoak. Karmele Jaiok eta Mikel Casalek sortutako album ilustratuak beldurra du abiapuntu. −Beldurra zure barnean dago, birikak eta sabelaren artean -esaten zidan amonak-. Hortik atera behar duzu nolakoa den ikusi ahal izateko. Zuk putz egin zure indar guztiekin. Horrela ateratzen dira beldurrak. Eta zuk? Badakizu zeri diozun beldurra?