Ikaragarri aspergarria - Blázquez, Raquel; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2021)
Arratsalde bat ikaragarri aspergarria izan daiteke batzuentzat, eta oso dibertigarria eta kitzikagarria beste batzuentzat. Raquel Bonita irakurlearekin jostatzen da 3 urtetik gorako txikientzat ondutako album honekin: nor aspertzen da? nor dibertitzen? Arratsalde aspergarriak ezin al dira izan inoizko dibertigarrienak? Aldartea da koska, eta zertarako gogoa dugun. Arratsalde batzuk motelak dira, gogaikarriak, lo-eragileak, gogogabeak, amaiezinak, eramangaitzak, ikaragarri aspergarriak, edo agian ez?
3 urtetik aurrera (urdina)
Terriblemente aburrida
Letra larria
Keywords: Asperraldia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak