Ikaragarri aspergarria / [testua eta irudiak] Raquel Bonita ; [itzulpena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Blázquez, Raquel (Bookolia, 2021)
Arratsalde bat ikaragarri aspergarria izan daiteke batzuentzat, eta oso dibertigarria eta kitzikagarria beste batzuentzat. Raquel Bonita irakurlearekin jostatzen da 3 urtetik gorako txikientzat ondutako album honekin: nor aspertzen da? nor dibertitzen? Arratsalde aspergarriak ezin al dira izan inoizko dibertigarrienak? Aldartea da koska, eta zertarako gogoa dugun. Arratsalde batzuk motelak dira, gogaikarriak, lo-eragileak, gogogabeak, amaiezinak, eramangaitzak, ikaragarri aspergarriak, edo agian ez?