Zientzialari (Teresa Arbeloa) : espektro elektromagnetikoaren zati bat soilik ikus genezake - Arbeloa López, Teresa; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Teresa Arbeloa UPV/EHUko Kimika fisikoko irakaslearekin egon gara espektro elektromagnetikoaz gehiago jakiteko: existitzen diren kolore motak, substantzien kolorea nola sortzen den eta fluoreszentzia zertan datzan azaldu digu.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Kolorea; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak