Zientzialari (Teresa Arbeloa) : espektro elektromagnetikoaren zati bat soilik ikus genezake / Kultura Zientifikoko Katedra (EHU) - Arbeloa López, Teresa (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: Teresa Arbeloa UPV/EHUko Kimika fisikoko irakaslearekin egon gara espektro elektromagnetikoaz gehiago jakiteko: existitzen diren kolore motak, substantzien kolorea nola sortzen den eta fluoreszentzia zertan datzan azaldu digu.