Zientzialari (Eñaut Izagirre) : glaziarrak klimaren indikatzaile sentikorrak dira - Izagirre, Eñaut; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: nola sortzen dira glaziarrak, eta zein da haien egoera gaur egun? Glaziarrik egon al da Euskal Herrian? Non? Eñaut Izagirre glaziologia ikertzailea da Txileko Magallanes Unibertsitatean. Galdera hauen erantzunak eman digu honako bideoan.
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Glaziarrak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak