Azeri, zer berri? - Saje, Atelier; Zubizarreta, Patxi ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Bost azeri bihurri elurretan jolasten ari dira. Buelta eta buelta eta buelta haien gurpil dibertigarrian. Astiro-astiro nekatzen hasi dira eta desagertu dira. Bila ditzakezu azeri txikitxoak, ea non sartu ote diren? Hitzen eta ekintzen biribilketa jostalaria, hau bai liburu dibertigarria!
0-5 urte (urdina)
Roule Renard
Keywords: Azeriak; Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak