Zientzialari (Ibon Galarraga) : klima-aldaketaren aurka hartutako akordioa oso garrantzitsua da - Galarraga, Ibon; Euskal Herriko Unibertsitatea. Kultura Zientifikoko Katedra ([S.l.] : UPV/EHU, 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: 2015eko abenduan COP21 izeneko gailurra antolatu zen Parisen klima aldaketaren kontrako neurriak hartzeko. Ibon Galarraga BC3 zentroko ikertzaileak han lortutako akordioa zertan datzan azaldu digu. Eraginkorra izango al da?
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Klima-aldaketak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak