Zientzialari (Ibon Galarraga) : klima-aldaketaren aurka hartutako akordioa oso garrantzitsua da / Kultura Zientifikoko Katedra (EHU) - Galarraga, Ibon (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2021)
"Zientzialari" izeneko atal honen bitartez UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak zientziaren oinarrizko kontzeptuak azaldu nahi ditu euskal ikertzaileen laguntzarekin. Bideo honetan: 2015eko abenduan COP21 izeneko gailurra antolatu zen Parisen klima aldaketaren kontrako neurriak hartzeko. Ibon Galarraga BC3 zentroko ikertzaileak han lortutako akordioa zertan datzan azaldu digu. Eraginkorra izango al da?