Nolakoa zara? - Bedouet, Thierry; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Ispilu-liburu dibertigarri bat, animalia gustukoenen keinuak egiteko. Jarri ispiluaren aurrean eta ... atera mihia igeltxoak bezala! Liburu samur-samur bat, zure haurtxoarekin jolasean barre egiteko! Ispilu liburu honek haurrak jolastu, zeinuak eta emozioak ezagutzera gonbidatzen ditu, animaliek bizitako egoeren bidez. Poztasuna, tristura, amorrua, urduritasuna, beldurra eta eguneroko beste emozio batzuk orrialde dibertigarri hauetan daude.
0-5 urte (urdina)
Si tu étais...
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura