Nolakoa zara? / [marrazkiak] Thierry Bedouet ; [itzulpena, Imanol Salegi Urbieta (Bakun SL)] - Bedouet, Thierry (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Ispilu-liburu dibertigarri bat, animalia gustukoenen keinuak egiteko. Jarri ispiluaren aurrean eta ... atera mihia igeltxoak bezala! Liburu samur-samur bat, zure haurtxoarekin jolasean barre egiteko! Ispilu liburu honek haurrak jolastu, zeinuak eta emozioak ezagutzera gonbidatzen ditu, animaliek bizitako egoeren bidez. Poztasuna, tristura, amorrua, urduritasuna, beldurra eta eguneroko beste emozio batzuk orrialde dibertigarri hauetan daude.