Zenbat aldiz egin du Kizkur ardiak bee? - Genechten, Guido Van; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Liburu honetan, animaliak ikusi eta entzuteaz gain, zaunka, marru, karranka eta abar zenbat aldiz egiten duten ere zenba dezakezu. Zenbatuko dugu elkarrekin? Animalien soinuak ezagutzeko liburu alaia. Sakatu botoia, animalien soinuak entzuteko eta kontatzeko!
2 urtetik aurrera (urdina)
Hoe vaak blaat Bea het schaap?
Keywords: Hotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura