Zenbat aldiz egin du Kizkur ardiak bee? / [testua eta marrazkiak] Guido van Genechten ; [itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak] - Genechten, Guido Van (Soinuak ditu (Ibaizabal), 2021)
Liburu honetan, animaliak ikusi eta entzuteaz gain, zaunka, marru, karranka eta abar zenbat aldiz egiten duten ere zenba dezakezu. Zenbatuko dugu elkarrekin? Animalien soinuak ezagutzeko liburu alaia. Sakatu botoia, animalien soinuak entzuteko eta kontatzeko!