Kezkasauroa - Bright, Rachel; Santxez Munain, Amets; Chatterton, Chris; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Kezkasauroak piknik bat antolatu du. Dena dauka prest; hala ere, momentua heltzen denean, bere kezkak ez dio batere onik egiten. Egun zoragarria zirudiena arduraz betetzen hasten da. Eskerrak kezkasauroak bere beldurrak gainditzen dituen eta piknik egun zoragarriaz gozatzen duen. Liburu hau ezin hobea da txikienei beldurrak uxatzen eta unean-unean pozik sentitzen laguntzeko.
3-6 urte (urdina)
The worrysaurus
Keywords: Dinosauroak; Haurren beldurra; Balio-hezkuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak