Kezkasauroa / [testua] Rachel Bright : [marrazkiak] Chris Chatterton ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Bright, Rachel (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Kezkasauroak piknik bat antolatu du. Dena dauka prest; hala ere, momentua heltzen denean, bere kezkak ez dio batere onik egiten. Egun zoragarria zirudiena arduraz betetzen hasten da. Eskerrak kezkasauroak bere beldurrak gainditzen dituen eta piknik egun zoragarriaz gozatzen duen. Liburu hau ezin hobea da txikienei beldurrak uxatzen eta unean-unean pozik sentitzen laguntzeko.