Gehiago nahi zuen balea - Bright, Rachel; Santxez Munain, Amets; Field, Jim; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Albik bere bidean aurkitzen dituen objektuak biltzen dituen balea da; itsasoan beldur diote dena hartzen duelako. Hala ere, duen guztia edukita ere, ezerk ez dio zoriontasuna ematen eta ez dago gustura bere buruarekin. Kattin karramarroak hausnartzera bultzatuko du, ea zergatik hartzen dituen hainbeste objektu. Albi hartu duen guztia itzultzen hasiko da eta bakea eta lasaitasuna itzuliko dira itsasora. Etengabeko bilaketa eta hurbien ditugunenganako eskuzabaltasuna ardatz dituen istorioa.
4 urtetik aurrera (urdina)
The wale who wanted more
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baleak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura