Begiratu leihotik! - Gorelik, Katerina; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2021)
Nori ez zaio gustatzen leihoetatik begiratzea? Liburu honetan, pila bat leiho daude, zein baino zein harrigarriagoak... Baina kontuz, itxurak engainagarriak izan daitezke eta!
5 urtetik aurrera (urdina)
Look through the window
Letra larria
Keywords: Misterioa; Animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak