Begiratu leihotik! / [testua eta marrazkiak] Katerina Gorelik ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Gorelik, Katerina (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Nori ez zaio gustatzen leihoetatik begiratzea? Liburu honetan, pila bat leiho daude, zein baino zein harrigarriagoak... Baina kontuz, itxurak engainagarriak izan daitezke eta!