Haragi hosto - Makuso, Juan Ramon (Donostia : Balea Zuria, 2021)
Poesia intimoa eta filosofikoa uztartu ditu Juan Ramon Makusok liburu honetan. "Haragi Hosto" olerki liburuak Makusoren idazle, irakasle eta filosofo aldeak uztartzen ditu, «pentsamenduaren poesia» sortzeko; azaldu dutenez, bere idazkera estiloa «filosofiaren eta literaturaren bidegurutzean» dago, eta «poesia lengoaia kodifikatutik ihes egiten du».
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura