Haragi hosto / Juan Ramon Makuso - Makuso, Juan Ramon (Poesia (Balea Zuria), 2021)
Poesia intimoa eta filosofikoa uztartu ditu Juan Ramon Makusok liburu honetan. "Haragi Hosto" olerki liburuak Makusoren idazle, irakasle eta filosofo aldeak uztartzen ditu, «pentsamenduaren poesia» sortzeko; azaldu dutenez, bere idazkera estiloa «filosofiaren eta literaturaren bidegurutzean» dago, eta «poesia lengoaia kodifikatutik ihes egiten du».