Zenbat denbora - Rueda, Elisa; Valverde, Antton (Bilbo : Literarte, 2021)
Elisa Rueda idazlearen olerki bilduma da, Antton Valverderen hitzaurrearekin. Egileak kezka indibidualak eta sozialak azpimarratzen ditu. Bere bertsoen errepasoa egin zuen atzo, baina gaur bertan gelditzen da, orainaldian. Bere begirada itsasoaren, besarkadaren eta denboraren joanaren aurrean gelditzen da, eta horrek ez du ezer bere horretan jarraitzen duela baieztatzen.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura