Abelen bidaia - Sivan; Duhamel, Bruno; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet, 2021)
"Bizitza bidaia da, ez helmuga". Frantziaren bihotzeko herri txiki batean, bakarrik bizi da Abel, bere txakur, bi behi eta ardiekin. Ez da inoiz herritik irten. Hala ere, munduan zehar ibiltzearekin amets egin du beti, eta urruneko bidaiak ere nahi beste irudikatu ditu. Irailean, adina gorabehera, Etiopiara joatea erabaki du.
10 urtetik aurrera (berdea)
Le Voyage d'Abel
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura