Jarraitu inurriari - Elorriaga, Unai; Orbe, Alex; Rios, Pablo; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet, 2021)
Aita-alabak bakarrik bizi dira gainbehera datorren etxe batean. Alaba desesperatuta dago, sutan jartzen da aitarekin, ernegatu, ez dutelako etxea behar bezala konpontzen, kontu sakonago baten metafora dirudien etxea. Aitak, ordea, beste gauza batzuetan dauka burua... Eta ama? Ez dago, desagertu egin da, lurrundu... Hain zuzen ere, horren zain daude aita eta alaba: ama noiz agertuko. Bila ere ateratzen dira, baina ematen du ama ez dela inon ageri...
12 urtetik aurrera (horia)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura