Amodioaren indarrez - Trounday, Pierrre (Baiona : Maiatz, 2020)
Aturri bazterrean hasi ixtorio honek bi gazteren maitasuna kontatzen du, trabatua, gaitzetsia baina azkenean garaile aterako dena, bere inguruan amodioaren indarrak oro soleituko dituelarik. Bosgarren liburu honetan, Piarres Troundayk Ameriketako pilota mundura eramaten gaitu, drama kriminal itxurarekin bururatuko den maitasun kontakizun batean.
Keywords: Helduentzako Literatura