Alta maite nuen / Pierre Mestrot - Mestrot, Pierre (Maiatz, 2020)
Hainbat polizi nobelen harian kokatzen da eleberri hau. Nahiz amodiozko kontakizuna den honek dakarren trajedian sartzen gaitu liburuak. Polizi nobela honetan autoreak maitasun korapilatsu batean sartzen gaitu Lapurditik Ameriketako pilota mundura joanez. Hilketa saio batek dena erroz gora jarriko du.