Bolatxo eder eta buztantxo luzeren abentura miresgarria__ edo bizitzaren miraria - García Fernández, José Luis (Donostia : Elkar, 1984)
6 urteko neska-mutikoentzat prestatutako ipuin hau, sexu-heziketako proiektu zabalago baten barruan dago. Bertan, hezkuntza, informazio, ikus-entzuteko eta irakaskuntzako materialez osaturiko 60 emankizun baino gehiago agertuko dira guraso, hezitzaile eta ikasleei zuzenduak.
6 urte (urdina)
Keywords: Sexu-heziketa; Sexualitatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak