Bolatxo eder eta buztantxo luzeren abentura miresgarria__ edo bizitzaren miraria / egilea J. L. García ; marrazkiak, P. López - García Fernández, José Luis (Elkar, 1984)
6 urteko neska-mutikoentzat prestatutako ipuin hau, sexu-heziketako proiektu zabalago baten barruan dago. Bertan, hezkuntza, informazio, ikus-entzuteko eta irakaskuntzako materialez osaturiko 60 emankizun baino gehiago agertuko dira guraso, hezitzaile eta ikasleei zuzenduak.