Sexu-informaketako nire bigarren liburuxka : nondik eta nola etorri nintzen - García Fernández, José Luis; Goia Alustiza, Ximon (Donostia : Elkar, 1986)
9-10 urteko neska-mutikoei zuzendutako liburu hau "etxean, eskolan eta irakaskuntzan sexu-informaketa emateko eskuliburu praktikoa" izeneko hezkuntz materialaren zati bat da.
9-10 urte (berdea)
Keywords: Sexu-heziketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak