Sexu-informaketako nire bigarren liburuxka : nondik eta nola etorri nintzen / egilea, J. L. García ; marrazkiak, P. López ; itzulpena, Ximon Goia - García Fernández, José Luis (: Elkar, 1986)
9-10 urteko neska-mutikoei zuzendutako liburu hau "etxean, eskolan eta irakaskuntzan sexu-informaketa emateko eskuliburu praktikoa" izeneko hezkuntz materialaren zati bat da.