Rensuren eserleku magikoa / [testua] Bakarne Atxukarro, Izaskun Zubialde ; [irudiak] Raquel Samitier - Atxukarro Estomba, Bakarne (Rotia eta Rensu (Erein), 2021)
Rotia eta Rensu, adiskidetasunaren balioan oinarritutako haurrentzako ipuinen bilduma da.Rotia oso lagun berezia duen neskato bat da: Rensu izeneko herensuge bat da eta haren gainean mundu berriak ezagutuko ditu. Bilduma osatzen duten zazpi liburuetan, maitasuna, errespetua, zintzotasuna, zaintza, jeloskortasuna, borrokak, komunikazioa eta irudimena bezalako baloreak haurren buruan jaiotako istorioen haria izango dira, adinekoek egiten dutena baino haratago ikusteko gai izango direnak.